Sayfalar

29 Oca 2014

Penis Büyütme ve Geliştirme Teknikleri

Doğal Penis Büyütme ve Geliştirme

Dünya da olduğu gibi Türkiye’nin erkeklerinde de gizliden gizliye ufak penis boyu problemi vardır. Her ne kadar “Önemli olan boyu değil, işlevi.” dense de kendinize güven gelmesi ayrıca da tamamen doğal egzersiz hareketleri ile kısa zamanda sonuç alınacağından bu yazıyı sizinle paylaşıyoruz. Türkiye'de ki kadınların penis boyu hakkındaki düşüncelerini okumak için BURAYA tıklayın.

Aslında basit geliştirme hareketleriyle penisinizi tamamen doğal ve güvenli bir şekilde geliştirebileceğinizi biliyor muydunuz?

Hayalinizde ki şeyin penisinizi büyütmek olduğunu biliyoruz. Fakat unutmamalısınız ki bu bilgileri uyguladıktan sonra ertesi sabah iri bir zenci penisiyle uyanmayacaksınız.

Her tekniği doğru ve tam anlayabilmek için yazılanları çok dikkatli okuyun. Sabırlı olun. Her şeyi doğru yaptığınızda 2-3 hafta içersinde penisinizin enine ve boyuna gelişmeye başladığını fark edeceksiniz.


Nasıl İşe Yarayacak?

Penis süngersi bir yapıya sahip üç ana kısımdan oluşmaktadır. Bu dokular ve odacıklar ereksiyon sırasında kanla dolar. Egzersizleri doğru yaptığınız takdirde, bu kan depolanan odacıkların çeperlerini büyütüp, daha çok kanla dolmasını sağlayabilirsiniz ki bu da daha büyük ve iri bir penis demektir...

Penisi geliştirmek için başvurulan asıl teknik esnetme hareketleridir. Yumuşak, yarı yumuşak ya da sert durumlarda yapılan bu esnetmeler penis gövdesi ve bağ dokusundaki hücreleri genişletmektedir. Penis'in süngerimsi odacıklarından yeni bir tanesinin Oluşması, kendini tedavi etmesi yaklaşık bir gün alır. Bu tedavi yenileme süreci hızlı görünse de gözle görülür boyutlarda bir boy değişiminin fark edilmesi bir kaç haftayı alabilir. İlk yaklaşık 3-4cm'lik gelişim çok hızlı olacaktır. Sonrasındaki penis gelişimi daha yavaş olacaktır. Aynı süreçte penisinizde yaklaşık 2,5cm'lik kalınlık artışı olacaktır. Yani kısacası ilk aşamada yaklaşık uzunlukta 4, genişlikte ise 2cm kazanmış olacaksınız. Penis gelişimi kişiden kişiye fark gösterebilir. Bu çok normaldir.

Başlamadan Önce...

Her şeyden önce her tekniği dikkatle okuyup anladığınıza emin olmalısınız. Hangi tekniğin size daha uygun olduğunu, hangisini daha kolay uyguladığınızı fark ettikten sonra sürekli olarak onu uygulayın. Başlamadan önce size bir iki tavsiyemiz var.

Penisinizi Ölçmek:

Yumuşakken: Elinize bir cetvel alıp penisinizin üstüne koyunuz. Sonra cetveli karnınıza yaslayın, gidebildiği yere kadar ittirin. Yumuşak haldeki penisinizi elinizle tutup ölçün.

Ereksiyon Halindeyken: Ayaktayken ereksiyon halindeki penisinizi yere paralel gelecek şekilde yatırın. Yine öncekindeki gibi cetveli ittirebildiğiniz kadar karnınıza ittirin. Cetvelle penisizin ölçerken erekte haldeki penisinizi de çekebildiğiniz kadar dışa çekin.

Kalınlık: Ereksiyon halindeki penisinizin yaklaşık orta kısmını bir iple ya da bantla çevreleyip, kalınlığı işaretleyin. Sonra da cetvelinizle ipin uzunluğunu ölçün bu sizin penisinizin kalınlığını ortaya çıkaracaktır.


'Penisin Boyu ve Kalınlığı Nasıl Ölçülür' adlı yazımızı okumak için lütfen BURAYA tıklayın.

Tüylerinizi Kesin: Bu sadece penisinizin daha büyük görünmesini sağlamaz, bunun dışında bazı teknikleri daha rahat çalışmanızı sağlayacaktır. Esnetme, germe ve sağma hareketlerinde tüylerinizi de koparmak istemezsiniz herhalde...

Düzgün Beslenin ve Vitamin Alın: Gelişimin ve hücre yenilenmesinin daha iyi ve hızlı olabilmesi için düzenli beslenip vitaminlerinizi, amino asitlerinizi ve minerallerinizi düzenli olarak almanız gerekir. Vitaminler hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın. Ve çok önemli bir şey daha! Bol su için!

İnanın: İnanın, evet doğru okudunuz. Eğer penisinizin gelişeceğine inanırsanız gelişiminiz daha hızlı olacaktır. Olumlu bir yaklaşım sonuçların sandığınızdan daha hızlı sonuçlanmasını sağlayacağından emin olabilirsiniz. Daha öncede belirttiğimiz gibi tüm bu çalışmalar ve teknikler istikrarlı bir çalışma ister.
  
Sabah kahvaltı etmek gibi bunu alışkanlık haline getirmeniz ve programınız süresince bunu harfiyen uygulamak zorundasınız. Haftanın 5 günü belli sürelerinizi bu çalışmalara ayırmanız gerekir. Bu çalışmalar sırasında canınız acırsa, kendinizi çok zorlarsanız, hemen zaman tanıyın kendinize ve gelişim programınıza bir süreliğine ara verin.

Unutmayın ki sadece penisinizi geliştirmek istiyorsunuz. Canınızı acıtmak veya kendinizi sakatlamak hedefimiz değil. Bir anda her şeyi yapmaya kalkmayın. ASLA ABARTIYA KAÇMAYIN! Eğer programı düzenli takip ederseniz durumunuza göre 2-3 hafta içinde penisinizin gelişiminizi göreceksiniz. Sadece programa uyun ve sabırlı olun...

Kayganlaştırıcılar: Asla sabun, şampuan ya da vücut şampuanlarını kullanmayınız. Bu çalışmalar sırasında bu tür malzemelerin kullanılmaları penisinizde zedelenmelere sebep olabilir. Bunun dışında uzun süreli kullanımlarda peniste kuruma, pul pul dökülme ya da idrar çıkış deliğinde yanmalara sebep olabilir. Örneğin Vazelin çalışmalarda kullanılmaya müsaittir. Fakat yinede uyarmak isteriz ki vazelin kıvam olarak biraz koyu(istediğiniz kadar hızlı çalışamayabilirsiniz) ve kumaşlarda yağ lekesi bırakabilir. Bebek yağlarıda kullanmaya çok müsaittir. Fakat bunlarda kumaşlarda leke bırakabilir. Bizim önerimiz Vazelin Extra Bakım Kremleri. Bunlar hem daha kaygan, hem diğerlerine göre daha hızlı ve kolay temizlenir. Ayrıca bir avantajı daha vardır. Bir yağlanma ile daha çok çalışma sağlayabilirsiniz.

Güvenlik: Solunumla, kan dolaşımıyla, diabetle ilgili herhangi bir sorununuz var ise bu çalışmalara başlamadan önce doktorunuza başvurunuz. Aşağıdaki belirtiler oluşursa çalışmalarınızı derhal durdurun:

  • Su Toplamaları: Penisinizin üzerinde oluşan (sivilce görünümlü) keseciklerdir. Aşırı baskıdan dolayı ortaya çıkar.
  • Kırmızı yaralar: Penisinize uygulanan gerilimin, esnetmenin fazlalığından oluşur.
  • Sinir İltahaplanması: Ağırlık çalışmaları yapılmasından ve fazla baskı altında kalmaktan dolayı oluşabilir. 
Bu durumlarda bir doktora görünmekte fayda var. Unutmayın ki buradaki penis geliştirme teknikleri tamamen zararsızdır. Ama aşırıya kaçmamak ve programın söylediğinden fazla çalışmamak koşuluyla.

1 Sıcak Havluyla Kompres:
Her gün ki çalışmalara başlamadan önce mutlaka bu kompresi yapınız. Bu tam bir çalışma ve egzersiz sayılmasa da çalışmalardan önce yapılması gereklidir. Çünkü sıcak havlu kompresi penisinize giden kan akışını arttırır, gözenekleri hücreleri genişletir ve yumuşatır. Penisinizin esnekliğini de biraz arttırır. Bu iş için ayıracağınız bir havluyu ılık-sıcak arası (kendiniz karar verin) suda iyice ıslatın. Sonra havluyu sıkıp suyun fazlasından kurtulun. Havluyu istediğiniz yönde penisinize sarın. 1 dakika boyunca dursun. Sonra bu olayı bir kaç kez daha tekrar edin. Sonra penisinizi iyice kurulayın

2 Esnetme Teknikleri:
Sıcak havlu kompresinizden sonra yapacağınız hareket penisinizi esnetmek yani germek olacak. Sıkmak ve çekmek; kurallarına uygun olmak suretiyle yapılmakta olan bu egzersizler penisin hızlı bir şekilde gelişmesini sağlayan en önemli altın kuraldır. Tıpkı vücut kaslarını geliştirmek gibi...
Bu hareketler penisinizin uzunluğunu ve kalınlığını etkileyen dokuları esnetip genişletir.
Şimdi size sunacağımız tekniklerden birini seçip ona kilitlenin. Sürekli onu kullanın. Başta tekniklerin hepsini deneyin, hangisi daha çok hoşunuza giderse, hangisinde daha rahat ederseniz onu her zaman uygulayın.

Simdi tekniklere göz atalım;

1. Teknik:
Eğer penisinizi büyütmek istiyorsanız, en favori teknik budur. Bu tekniğin ayakta uygulanması en uygun olan şekilidir. Bu teknikte dikkat edilecek en önemli olay ereksiyon halinde olmamanızdır! Penis yumuşak iken uygulanması gereken bu teknikte yağlama yapılmamalıdır!


 1. Yumuşak haldeki penisinizi elinizle başının hemen altından tutun. Sakın çok fazla sıkmayın.

 2. Penisinizi önünüzde ileride bir noktaya doğru düz olarak çekebildiğiniz kadar çekin. 1 dakika boyunca öyle kalın. Sakı canınızı acıtacak kadar zorlamayın.

3. 10 saniye dinlenin ve penisinizi yumuşakça sallayın. Bu penisteki kan dolaşımını normale dönüştürecektir.

4. "2" numaralı hareketi 4 kez daha tekrar edin. Fakat bu sefer sola sağa, aşağı yukarı olmak üzere 4 ayrı yönde yapın.

5. 5 germeyi de uyguladıktan sonra (hepsi 1 dakikadan), 1'den 4'e kadar olan teknikleri istediğiniz kadar tekrarlıya bilirsiniz. Ama bizim önerimiz en fazla 5 ile 10 tekrar olmasından yana.

Elinizle yarattığınız gerginlik, penisinize ağırlık yerleştirerek uzatmakla hemen hemen aynı mantıktadır.

Germe hareketini yaparken penisinizi dilediğiniz şekilde tutabilirsiniz, ama dikkat etmeniz gereken şu ki tutuş sırasında damarlarınıza baskı yapmayın! Asla aşırı zorlamayın! Kan dolaşımını engellemek istediğimiz en son şey. Sadece bu teknikle çalışarak bile 2 hafta içersinde gelişim göstermeye başlayacaksınız. Fakat 3-4 ay sonunda inanılmaz değişimi fark edeceksiniz.


2. Teknik:
Bu teknik ilk tekniğimize göre çok daha basit bir teknik. Sadece bu teknikle penisinizde yaklaşık 5cm’lik bir boy farkına ulaşabilirsiniz.  


1. Yumuşak haldeki penisinizi elinizle başının hemen altından tutun. Sakın çok fazla sıkmayın.

2. Direkt olarak kendinizden 90 derece açıyla penisinizi ileri doğru çekin. Ama unutmayın yine acıyı hissettiğimiz zaman anlıyoruz ki çok zorluyoruz. Bu durumda daha hafif çekecez. Bu gerilimi 30 saniye uygulayın. Sonra 1 dakika dinlenin.

3. Toplamı 5 ila 20 dakikayı buluncaya kadar bu egzersizi tekrar edin. Bu ilk seferden sonra 10 ila 20 dakika arasında dinlenin. Sonra tekrar başlayın.

3. Teknik:
Bu teknik Avrupa’daki dergilerden birinde en etkili teknik olarak seçilmiştir.

1. Sağ elinizle penisinizi kavrayınız ve ritmik bir şekilde vücudunuzdan ileri çekin (itin).
Bunu 15'er saniyeden yaklaşık 10 defa yapın.

2. Aynı gel-gitleri 10 kez sola doğru, 10 kez sağa doğru ve son olarak 10 kez aşağı doğru yavaşça tekrarlayınız.

3. Penisinizin başını erekte oluncaya kadar başparmağınızla okşayın. Başparmağınız ve işaret parmağınızla penisi kavrayın ve küçük çemberler yaparken kökünden başına doğru yavaş yavaş 10 kez ittirin. Amaç penisimizin başına daha fazla kan pompalamak. Ama yine sınırı zorlamadan yapın.

4. Penisinizi çekebildiğiniz kadar ileri çektikten sonra küçük daireler çizerek önce soldan sağa doğru, sonrada sağdan sola doğru 10'ar kez hareket ettiriniz.

5. Penisinizi şimdi salın ve basit, yumuşak hareketlerle sallayın. Bu kanın tekrardan pompalanmasını ve rahatlamasını sağlayacaktır.

3- Gelişim ve Kan Dolaşımı:
Günlük germe hareketlerinden sonra bu gelişim ve kan dolaşımı hareketini yapmanız gerekmektedir. Bu çalışma hem penisinize gerekli olan kanı pompalayıp dolaşımı sağlayacak, hem de bundan sonraki çalışmalarda penisinizi bulunması gereken yarı erekte hale geçirecektir...

Öncelikle bir elinizle penisinizi kavrayın, diğer elinizle de torbalarınızı korumak maksatlı onları kavrayıp biraz geri çekin. Sonra penisinizi kırbaçlar gibi sallamaya başlayın. Bunu otuz kereden daha fazla yapmayın.

4- Sağma Teknikleri:
Bu teknik, yüz yıllardır pek çok ayrı kültür tarafından kullanılan geleneksel bir tekniktir. Penis gelişiminin en etkili hareketi olarak kabul görülmektedir.

Bu sağma teknikleri penise daha çok kan göndermektedir. Bu doğrultuda peniste bulunan süngersi boşluklara normalden daha fazla kan dolmakta ve dolan kan odacıkları genişletmektedir.

Genişleyen odacıklar içinde daha çok kan muhafaza edecektir. Bu da penisinizin büyümesi anlamına geliyor. Bu süreç bir kaç ayı alabilir.

Erkeklerin bu sağma tekniği üzerine bir kaç değişik teknik buldukları görülmüştür. Sağma tekniklerinin hepsinin özü aynıdır.

Ama bizim en iyi ve en etkili teknik olarak önerimiz “1. Teknik”’dir.
Yinede sizin öncelikle bütün teknikleri teker teker dikkatlice okuyun. Size en uygun gördüğünüz, en rahat edeceğinizi düşündüğünüz tekniği uygulayın.
Bu tekniği kullanırken mutlaka kayganlaştırıcı kullanmalısınız.
Bu tekniğin sonuçları kalıcıdır ama en büyük özelliklerinden biri ereksiyonu daha uzun süreli kılmasıdır.
Bu teknik zararsızdır, aksine yararı çok büyüktür. Penisinizin boyunu ve kalınlığını arttırdığı gibi daha sağlıklı ve kuvvetli ereksiyonlar sağlayacaktır.

ÖNEMLİ UYARI: Bu çalışmalar sırasında asla ereksiyonunuz tam olmasın. Yani asla tam sert olmayın, yarı yumuşak ile ¾ (4’te 3) yumuşaklıkta kalın. Tam ereksiyon halinde olmanız penisiniz üzerindeki ana damarları yaralayıp, sakatlayabilir. Bu teknik tamamen yumuşak haldeyken uygulanırsa da hiçbir yararı olmaz. Daha ilk çalışmadan sonra yarı erekte haldeki penisinizdeki enine boyuna genişlemeyi fark edeceksiniz. Fakat kalıcı etkilere kavuşmak için 1 ile 3 ay arasında sürenin geçmesi gerekmektedir.

Teknikleri dikkatlice okuyup kendinize en uygun olan birini seçin.

1. Teknik:
Bu çalışma haftanın 5 günü uygulanır. Bu çalışma sonucunda örneğin 15cm’lik bir penis 2cm ile 7.6cm arasında uzama gösterebilir. Bu tamamen sizin bünyenize bağlı bir durumdur. İlk bir ayda çok fazla bir fark göremeseniz de ikinci aydan itibaren penisinizdeki gelişime inanamayacaksınız.

1. Penisinizi yarı erekte bir haldeyken, penisinizin en alt kısmını sol elinizin baş ve işaret parmaklarıyla sıkıca kavrayıp, sarın.

2. Şimdi kökten başa doğru yavaşça ama sıkarak aşağı ve ileri doğru çekin. Penisinizin baş kısmına kanın gidişini ve başın büyümesine dikkat edin.

3.Aynı hareketi sağ elinizle yapın. Unutmayın, penisinizi kökünden ucuna kadar yavaşça ritmik olarak çekin.

Bu çalışmaları şu şekilde yapın:
  • İlk hafta için günlük yarı güçte 200 ila 300 çekiş (tahmini 10 dakika sürer.)
  • İkinci hafta için tam güçte 300 ile 500 çekiş (tahmini 15 dakika sürer.)
  • Sonraki haftalarda yapabileceğiniz kadar en kuvvetli şekilde 300 ile 500 çekiş (tahmini 20 dakika sürer.)

Bu çalışmalar sırasında tam ereksiyon hali oluşursa yapabileceğiniz iki şey var. Birincisi tekrar yumuşamasını beklemek, ikincisi ise çalışma sırasında daha sıkı kavramak. Kan dolaşımını teşvik etmek amacıyla bu çalışmalardan sonra penisinizi 25-30 defa yukarı aşağı sallayınız. Bunu haftanın 5 günü tekrarlayın. Ereksiyon hali oluşmasına izin vermeyin. Bu aynı zamanda başlı başına kendinizi kontrol etme yöntemidir.

2. Teknik:
1. Yumuşak haldeki penisinizi kökten uca kadar kremleyin.

2. Sadece baş ve işaret parmaklarınızı kullanarak penisinizi kökten uca doğru sertçe ama sabit bir şekilde yere doğru çekin.

3. Belirleyeceğiniz sırayla aynı işlemi bir sağ elle, bir sol el ile ritmik bir şekilde tekrar ediniz.

4. Belli bir şişme oluşuncaya kadar bu olayı tekrar ediniz. Şişkinlik oluşunca çekiş kuvvetini biraz daha arttırınız.

5. Bu hareketi 100 kez tekrarlayınız.

İlk 10 gün için kendinizi kısmen çok zorlamayın.
Belli bir süre sonra 200 çekişe ulaşacaksınız.
Çalışmalar sırasında penisinizin başının ekstra kızardığını ve irileştiğini göreceksiniz. Bu her şeyin yolunda olduğunu gösterir.

3. Teknik:
Yarı erekte haldeki penisinizin her yerine kayganlaştırıcınızı sürünüz. Önce sol elinizin başparmağını ve işaret parmağını yuvarlak oluşturacak şekilde bir araya getirin.
Bu şekilde penisinizin kökünü kavrayın. Sol elinizi penisinizin ucuna kadar sıkıca kaydırın, inekten süt sağıyormuş gibi.
Sol eliniz başın ucuna yaklaşınca hemen sağ elinizle aynı şekilde kökten kavrayıp yukarı doğru sağın. Yani bir eliniz penisin ucundan ayrılmadan, ikinci eliniz penisinizin kökünden yukarı kaymaya başlasın.
İlk haftalar için günde 100 sağma yapın (tahmini 10 dakika sürer). İlerleyen haftalarda kendinizi hazır hissettikçe bunu iki katına çıkarmaya başlayın. Eğer boşalacak gibi olursanız durun ve boşalmayı engelleyin.

4. Teknik:
Bu “TAO” tekniği olarak ta bilinmektedir. Ve mantar gibi iri bir penis başı isteyenlerin uygulaması gereken tekniktir. Bu teknik hemen, hemen "1. Teknik" ile aynıdır.
Fakat daha narin ve de daha yavaştır. Penisiniz "1. Teknik" i uygulayın.
Penisinizin başına kan toplanıp, şişip kızarınca o şekilde durun ve 10 saniye kadar o şekilde kalın. Bu penisinizin başındaki kanla dolan odacıkların daha fazla baskıya maruz kalıp daha çabuk, ve daha fazla genişlemesini sağlamaktadır.
Günde 10 dakikadan fazla yapmayın!

5. Teknik:
Bu teknik 1 ve 2 numaralı tekniğimize benzemekle beraber daha basittir ve kayganlaştırıcı
KULLANILMAMAKTADIR. Yani onların kuru şekli diyebiliriz.
Bu teknikte dikkat edeceğimiz şu; penisinizin orta ve kök kısmını ayrı, ayrı çalıştırın. Elinizle kavrayıp derinizi aşağı doğru gerin, ama derinizi tahriş etmemek amacıyla derinizin üstünde gel-gitler yapmayın. Sadece tek yönlü sıkıca tutup çekin.


PC Kasını Tanımak

Bu güne kadar bir yerlerde ve burada PC Kasından söz edildiğini duydunuz. PC kasını geliştirmek pek çok sebepten önemlidir:

  • Daha kuvvetli ereksiyonlar.
  • Kuvvetli Orgazmlar (bazen arka arkaya birden fazla orgazm).
  • Boşalma sürenizi kontrol edebilmek.
  • Orgazmdan sonra penisin ereksiyonunun tekrarlanma sürecini hızlandırma.
  • Sağlıklı bir prostat.

PC kası (Pubococcygeal Kası), aslında leğen kemiği çevresindeki kas grubudur. Ve seksüel hayatımızın en önemli parçalarından biridir. Kasık kemiklerinizin birleşim noktasından, kuyruk kemiğinize kadar uzanır.

Bu kasları dokunarak hissedebilirsiniz. Bunları torbalarınızın başlangıç noktasıyla anüsünüz arasında yer almaktadır.

Diğer kaslarında yardımıyla idrar kontrolünü sağlamak dışında, PC kası kadın ve erkeklerde orgazmıda tetikliyen kaslardandır. Boşalma sırasında oluşan kasılmaları yapan PC kasıdır. Bu kası geliştirmek size seks dünyasının her kapıyı açan gizli anahtarını verecektir.

PC kasınızı çalıştırmak için öğreteceğimiz bu teknikler, sizin aşk hayatınızda partnerinize karşı çok daha başarılı olmanızı sağlaması dışında kendiniz içinde önemi çok. Bu çalışmalar sizinde hiç yaşamadığınız cinsel tatlar almanızı sağlayacaktır.

Kadınlar yıllardır daha iyi bir orgazm için PC kaslarını kullanıyorlar. Ama maalesef erkekler bunun farkında bile değiller. Tabii şu anda bu yazılanları okuyanlar hariç. Her şeyden önce PC kasınızın yerini öğrenmelisiniz. Erkeklerin PC kaslarını keşfedip kontrol etmeleri, kadınların bunu yapmalarından daha kolaydır. Yapacağınız şey çok basit. Tuvalette idrarınızı yaparken, idrarı durdurmak. Bu sadece PC kasınızı bulmanızı sağlamayacak. Aynı zamanda PC kasını geliştirme Egzersizlerine de başlamanızı da sağlayacaktır. Her tuvalete gittiğinizde 5 defa idrarınızı tutup tekrar salın. Bu idrarınızı ve boşalmanızı kontrol etmenizi sağlar.


5- PC Kasını Geliştirmek:

PC Kasınızı bir kere keşfettikten sonra, PC kası egzersizlerinizi istediğiniz yerde istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Her gün PC kasınızı çalıştırmalısınız! PC kası egzersizleriniz şunlar:


  • Çabuk PC kasılmaları. Kasın bırakın, bunu tekrar, tekrar yapın. 20'lik setler halinde 100 tane yapmaya çalışın. Günlük 250 tane yapmaya çalışın. Ve bunu ömrünüzün sonuna kadar yapın. Hedefiniz günlük 1000 kasma.
  • Uzun kasılmalar çalışın. Kasabildiğiniz kadar kasın ve hiç serbest bırakmadan 30 saniye öyle kalmayı deneyin.
  • Kademeli Kasılmalar yapın. 3-4 saniyede kasın. 3-4 saniyede serbest bırakın. Bunu tekrar, tekrar yapın.
  • PC Titremeleri elde edin. Yapabildiğiniz kadar yavaş bir şekilde PC kasınızı kasın. Artık daha fazla kasamadığınız noktaya geldiğinizde salın. Bu arada bir titreme hissedeceksiniz. Bu titreme sırasında derin ve yavaş nefes alıp verin. Yorulduğunuz zaman bu çalışmayı yapın, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
  •  İdrarınızı yaparken, ve son idrar damlalarını dışarı fırlattırken PC kasınızı ters yönde kullanırsınız. Bunu yaparken anüsüzün açılır ve bunun hissi farklıdır. Bunun adı PC'yi dışa itmektir.
Çoğu erkek bu çalışmaları her yerde yapabilirler.
Bunun hayat boyu sürdürülmesi; ilerleyen yaşlarda sperm kalitesinin düşmesine engel olacak, hissiyatınızı arttıracak. Orgazmınızı daha da artıracak, sevişmelerinizin daha uzun sürmesini sağlayacaktır.

Ereksiyon sorunlarına karşı psikologlar ve cinsellik uzmanları, binlerce erkek hastaya bu çalışmaları yapmalarını söylemişlerdir. Söylenenleri yapan hastalar, eski sağlıklı günlerinden bile kat kat daha iyi ereksiyonlara sahip olduklarını söylemişlerdir.
Diğer bir kısımda daha çoşkulu sevişmeler yaşadığını belirtirken, başka bir kısımda mucizevi bir şekilde bir kaç orgazm birden yaşadığını belirtmiştir.

6- Masaj ve Soğutma:

Çalışmanızı daima masaj ve soğutma hareketi ile sonlandırmanız gerekmektedir. Testisler, hücreleri canlı tutabilmek için her zaman kendini 34 derece civarında tutacak şekilde ısınır ve soğurlar. Isı çalışmalar sırasında oluşmuş olabilecek küçük yaralanmaların yeniden onarılmasında kolaylık sağlayacaktır. Çalışmalarınız bittikten sonra bir kaç dakika boyunca penisinize masaj yapın. Bunu dilerseniz bir kremle de yapabilirsiniz.

Masajdan sonra arzunuza göre isterseniz sıcak havlu kompresi yapabilirsiniz. Ya da küvetinizi sıcak suyla doldurup penisinizi ılık (ya da sıcak) su içinde bir kaç dakika için dinlendirebilirsiniz.

Hangisini seçerseniz seçin, bu ılık kompresler penisinizde ki kanı tutacak ve tahriş olan kısımları uyarıp, tedavilerini hızlandıracaktır. Sonrasında mutlaka iyice kurulanın. Çünkü penisin ıslak kalması mantar oluşumuna sebep olabilir.


7- Çalışma Programı:
Artık bütün teknikleri bildiğinize göre şimdi sırada bunları günlük bir düzene sokmak var. Eğer gerçekten iri bir penisiniz olsun istiyorsanız tüm söylenenleri harfiyen uygulamalısınız.
Bunlar başarısı KANITLANMIŞ çok özel methodlardır. Bu güne kadar pek çok kişi bunlardan başarı elde etmiş bulunmakta ve artık daha mutlu, daha sağlıklı yaşamaktadır.
Bu yüzden işe yarayacak dediğimizde bize inanın. Bu teknikler sizi de değiştirecek. Bu çalışmaları her gün 1'er saatten, haftanın 5 günü çalışmalısınız. Kalan 2 günde de vücudunuzun kendini yenilemesi için dinlenmelisiniz. Dinlenme gününüzü kendi keyfinize göre seçebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra, yaklaşık 3 hafta içersinde gözle görülür gelişimler başlamış olacaktır. Çalışmalara bir kere başladıktan sonra bırakmak istemeyeceksiniz.
Bırakmamalısınız da. Unutmayın ki burada anlatılan teknikler sadece penisinizi büyütmüyor, cinsel açıdan pek çok artılarda kazandırıyor. (penisinizin sertliği, boşalma süreciniz, prostatı koruması vb.)

Günlük Çalışma Programınız:

  • Sıcak Havlu Kompresi (tahmini 5 dakika sürer.)
  • Germe Teknikleri (tahmini 25-30 dakika sürer.)
  • Gelişim ve Kan Dolaşımı (tahmini 1 dakika sürer.)
  • Sağma Teknikleri (tahmini 10-20 dakika sürer.)
  • PC Kası Çalışmaları (tahmini 5 dakika sürer.)
  • Masaj ve Soğutma (tahmini 5-10 dakika sürer.)


İşte hepsi bu kadar. Size hayalini kurduğunuz penisi verecek olan gizli teknikler bunlar. Unutmayın haftanın 5 günü bu teknikleri çalışacaksınız ve çok kısa zamanlarda kalıcı sonuçlara ulaşacaksınız. GERÇEKTEN İŞE YARIYOR!

68 yorum:

  1. ewt cıdden işe yarıyor eskıden de yapmıştım fakat sıkılıo ınsan bı zamandan sora :)

    YanıtlaSil
  2. Tamamen doğal yollarla, egzersiz yaparak penisinizi büyütebilirsiniz!
    Nasil mi? Sayfamiza uğrayin, anlatalim.
    https://www.facebook.com/bilalcan.deniz

    YanıtlaSil
  3. merhaba internette bi ürün gördüm http://www.penistedavisi.com explorerden kopyaladım.Bu ürünle aynı mı buradan anlatılan eksersizler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz ona benzer diyelim ;) Burada sadece en iyi yöntemler yazı ile anlatılmıştır.

      Sil
  4. ben denedim gerçekten penisim sönükken çok ufaktı ama şuan sönükken bayağı büyüdü ayrıca ilişkiye girerken partnerim normaldi çalışmaya başladığımın 3. haftasından sonra köklediğimde acı hissettiğini söylüyor

    YanıtlaSil
  5. ya hocam ben deniyorum yapmayı ama ereksiyona geçince dayanamıyom masturbasyon yapıyorum bu durum etkiler mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. durumu etkiler. boşuna sabırlı ol demiyoruz :D

      Sil
  6. herhangi bir yan etkiye erken boşalma problemine yol açar mı bu egzersizler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır. aksine erken boşalmaya karşı bire birdir ;)

      Sil
  7. İşe yaradığına dair kanıt varmı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eski penis fotom olmadığı için önceki ve sonraki halinin fotosunu atamıyorum maalesef.

      Sil
  8. Hayır iyi güzel ama çok karışık anlatılmış maalesef. Yani önce teknik verip sonra tekrar teknik vermişsiniz. Şahsen benim kafam karıştı

    YanıtlaSil
  9. deneyeceğim umarım sonuçtan memnun kalırım

    YanıtlaSil
  10. en üstte yazan germe 1. germe tekniğini kullanmak istiyorum. germe egzersizini yaptıktan sonra sağma tekniğinide yapmam gerekiyor mu yoksa sadece germe ezzersizi mi yapılacak çok teşekkürler. ertuğrul yeşil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer sağma tekniklerini de yaparsanız daha etkili olacaktır.

      Sil
  11. Merhabalar bir sorum olacakti bu sagma teknikteki 1. Teknigi yaparsak sadece gelisim gosterirmi?

    YanıtlaSil
  12. Bu yontemlerde yas siniri varmi ? 17 yasindaym ve aletim 16 cm uygularsam daydasi olurma yada zarari

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaşın hiç bir önemi yok ve bu teknikler denildiği gibi yapılırsa hiç bir yan etkisi olmaz.

      Sil
  13. Egzersizden sonra penisteki şişme normalmi?

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar. Sagma tekniklerinden 1. Teknigi yaparsak sadece gelisme gosterirmi?

    YanıtlaSil
  15. bunları yazanın penisi kaç cm ve işe yaramışmı merak ediyoruym

    YanıtlaSil
  16. Ben 2 numalari pragrami 3 ay uyguladim 3 santim usadi 2 santimde kalinlasti, 19 santim olan seyim 22 cikti buda kiz arkadaşımı fazlasiyla tatmin ediyor. Eskiden mormalde dosalmam 15 dakkikada oluyordu şimdi 35 dakkikaya çıktı. Size cook cok tesekir ediyor um.

    YanıtlaSil
  17. Bu masajlarla kalıcı penis boyuna mı sahip oluyoruz ? yoksa penis eski haline dönmesi diye devamlı yapmak mı gerek ? ona göre yapıcam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamen kalıcıdır. hem sanki başka çaren mi var? :D

      Sil
  18. taşagım koptu hastaneden yazıyom Yapmayın beyler

    YanıtlaSil
  19. ben 1. tekniği uygulayacam da penis sönük halde mi olacak yoksa yarı erekte mi? Birde penisin başından mı kavrayacağız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sönük halde olmalı ve de başın hemen altından kavramanız gerek.

      Sil
  20. yapalım bakalım bindik bi alamete gidiyoz kıyamete :D

    YanıtlaSil
  21. merhabalar bu çalışmaları vazelin veya herhangi bir krem kullanmadan yaparsak bir sorun teşkil eder mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. egzersizlere göre değişir. eğer kayganlaştırıcı kullanmayın denilen egzersizde bunu yaparsanız tam etki alamayabilirsiniz.

      Sil
  22. Paylaşım için teşekkürler yalnız bir şey sormak istiyorum Penis konusunda çok sıkıntım var kahvaltı şartmı ve çalışmaları haftalık 2 günde bir mola ve 3 günde bir mola halinde versem 5 güne böyle Tamamlasam yararı olurmu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu bilmiyorum. siz ilk başlarda böyle deneyin eğer etkisini fark etmezseniz mola vermeden yapın egzersizleri.

      Sil
  23. Selamın aleyküm.Bugün başladım teknikleri yapmaya şuanda 15 cm hedef 19 hadi hayrlısı.germe tekniginden 1.sini sagma tekniginden 2.sini tercih ettim.yalnz sıcak havlu muhabbeti çok uğraştırdı bende fön makinesiyle sıcaklık veriyorum bi sorun olmaz sanırım yaklaşık 4-5 dk tutuyorum sıcak hava.değişiklikleri her hafta yazıcam.ayrıca body sporu yapıyorm sanırım bi problem teşkil etmez??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fön makinesi yerine fazla sıcak olmayan suya tutmanız daha mantıklı bence. body sporunun bi zararı olmaz ;)

      Sil
  24. Kolay gelsin bu ilkgünüm penisimdeki kan akışını hissettim remen dediklerinizi harfiyen yapıyorum ama sıcak havlu işi zor onu yerinr sıcak suda masajla yıkasam olurmu ? Bide 2 ay çalışsam 17 cm lik penisim nekadar uzar emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  25. videosu var mı herhangi bir sitede

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. abiler ben 15 yaşındayım ve benimki 12.5 cm bu hareketlere başlayalı üç gün oldu ve aynen şöyle uyguluyorum:
      sıcak havlu kompleksi yapmıyorum esnetme tekniklerinden teknik 1i yapıyorum inikken ve bunu bitirince ereksiyon oluyorum pc kaslarımı bisüre sıkıp bırakınca ereksiyonum yarıya iniyor ve kan dolaşımı hareketini yapıyorum bu hareketi yaptıktan sonra yine ereksiyon oluyorum yine yarıya indirip germe tekniklerinden teknik 1i yapıyorum ve bu bitince yine ereksiyon oluyorum sonra da pc kaslarımı geliştirmek için sıkıyorum ve bunları ard arda yapıyorum yani her bi çalışmamda bunları yapıyorum başlayalı 3 gün oldu sizce bi fayda gösterir mi eğer yanlış yapıyor isem bana doğrusu anlatır mısınız şimdiden teşekkürler

      Sil
  26. videolu anlatım bula bilirmiyiz bir siteden

    YanıtlaSil
  27. selam arkadaşım 15 den 21 yaptım bıraktım diyosun ama kaç ayda belirli bir zamanı tokmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kişiden kişiye değişir onlar kalıcı olması için 2 ay devam ettim tekniklere.

      Sil
  28. BEN 7 AYA YAKLAŞTI UYGULUYORUM PENİSİMDE 2 SANTİNTİMLİK UZAMA OLDU YAKLAŞIK YARIM SANTİNTİMDE KALINLAŞMA BEN SICAK KOMPRES FELAN HİÇ UYGULAMADIM YAPTIĞIM ŞEY HER WC GİTTİĞİMDE PENİSİMİ KAFASININ BİTTİĞİ YERDEN SIKICA TUTUP İLERİYE DOĞRU ÇEKİYORUM 1 DAKİKAYA YAKIN BEKLEYİP BIRAKIYORUM VE NORMAL HAYATIMA DEVAM EDİYORUM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişiden kişiye bu kalınlaşma ve uzama da değişir. Yararımızın dokunduğu kişileri görmek bizi sevindiriyor.

      Sil
  29. Hocam Merhaba (:
    Ben teknik ve sağma hareketlerinden 1.'leri deniyorum başlayalı 3 gün oldu 6'şar defa deniyorum ama acıtmadan yapıyorum ama egzersiz sonrası bazen ağrı çekiyorum (Belki psikolojik) sizce yararı olur mu? Kompresi duştan çıktığım zamanda gerek duymuyorum, ama normalde yaparım. Penisimi ucunun altından ve üstünden değil, daha çok kenarlarından tutarak çekiyorum. Dikkat ettim de bu göbeğim ile penisimin arasında kalan bölgenin karşılıklı sağında ve solunda ağrılar başladı , normal mi yoksa ileride sıkıntı çeker miyim? Ayrıca sağma tekniğinde gerçekten zorlanıyorum çünkü tam erekte anında yapmamaya çalışsamda farkında olmadan tam erekte anında yapıyorum ve sanırım olmuyor çünkü bu egzersizden sonra penisimin başında kızarma ve genişleme sanırım farkedemedim? Sorumlarımı ve yanlış yaptığım yerleri lütfen cevaplayın ):

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. penisini penisin başının hemen altından tutman lazım. kenarlardan çekmek penisine zarar verir, bu yüzden; tam kavramanı (tam dairesel biçimde) tavsiye ederim.
      o penisin ile göbeğin arasında kalan bölgede oluşan ağrılarda penisini yanlış kavramandan olabilir. sağma tekniklerini denerken tutuşunu düzelt, ağrılar devam eder ve fazla şiddetleniyor ise sağma tekniklerine devam etmemeni öneririm.
      penisinin tam erekte halinde olmamasına daha fazla özen göstermelisin. kafanı başka şeyler ile meşgül edersen bunu başarabileceğine inanıyorum.

      Sil
    2. Yoksa elimi yumruk gibi yapıp işaret ve baş parmağım arasına fazla sıkmadan mı çekmeliyim ?
      Not: Adımın görünmemesini istiyorum. Lütfen önceki mesajlarda gerekli düzenlemeyi yapın

      Sil
    3. ilk başta yorumunuzu düzenleme gibi bir seçeneğim olmuyor benim bu yüzden isminizin yazdığı yorumu siliyorum.

      sadece işaret ve baş parmağınızı kullanmanız daha faydalı olacaktır. sıkı kavrayın ama canınızın da yanmamasına özen gösterin çünkü penisinizde hasar oluşabilir. eğer kolayınıza geliyorsa (ki bende öyle yapıyordum) elinizi yumruk şeklinde getirip te bu penis tekniklerini uygulayabilirsiniz.

      Sil
    4. Hocam peki masturbasyon aralığını nasıl ayarlamak gerek? Yani egzersizden 1-2 saat sonra yapımı uzamayı olumsuz etkiler mi? Yoksa sadece haftanın geri kalan 2 gününde mi uygun olur?

      Sil
    5. fark etmez istersen egzersizleri yaptıktan hemen sonra boşal (ki zaten o kadar işten sonra insanın devamını getiresi geliyor :) ) ama mastürbasyona fazla bağımlı kalmanı önermem ilerde eşin ve ya ilişki yaşadığın kişi ile değil de elinle ilişkiye girmeyi tercih etmek söz konusu.

      Sil
  30. Hocam merhabalar 15 yaşındayım penis 15 cm bu boyut normal midir ve uzama kaç yaşına kadar görülür kaç cm olur bu egzersizleri bu yaşta yapmam zararlımıdır cevaplarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yaşta yapman penisin boyunu daha çabuk artıracaktır. eğer kendini zorlamaz isen hiç bir zararını görmezsin.
      kendi halinde uzayacağını düşünmüyorum çünkü penis son boyutuna (bu egzersiz yapılmıyorsa) ergenlikte ulaşır. zaten senin de normal bir penis boyun var. unutma Türkiye penis boyu ortalaması 14 cm ;)

      Sil
    2. Yani demek istediğiniz 18 yaşına kadar uzar diye biliyorum ben şuan 15 cm yani egzersizleri yaparsam 17 olucaksa 20 olur diyorsunuz daha hızlı bir büyüme gösterir doğrumu anladım :=)

      Sil
    3. kişiden kişiye uzama payı değişir ama ergenlik zamanında her şekilde hızlı büyütebilirsin.

      Sil
    4. Bu tekniklerle daha hızlı büyümesini umuyorum teşekkürler yararlı bir paylaşım:)

      Sil
  31. merhaba

    bu tekniklerden epey süredir haberdarım. pek düzenli yapmadığım için bir gelişme de olmadı haliyle. fakat aklıma takılan bundan ziyade başka bir şey var;

    bu tekniklerle sağlanan büyüme geçici diye duyum aldım ve de peniste kalıcı hasarlar oluşturabiliyormuş. doğruluk payı var mı? özellikle geçici kısmının :)
    he bir de unutmadan; penis büyümesine oranla deride de büyüme oluyor mu? herhangi bir şekilde before after fotosu göremediğimiz için sormak durumundayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer fazla sıkar ve teknikleri normalden aşırıya kaçırırsan penis de hasar oluşabileceği doğrudur. penis boyu uzamasını da düzenli olarak belli bir süre yaparsanız kalıcı olacaktır.
      ve en önemlisi "öncesi-sonrası" konusu :) bunun için dün arkadaşımı ikna ettim penisinin şimdiki halini çekip verecek sonra 2 at bekleyeceğiz :)

      Sil
  32. Merhaba ben sıcak havlu olayını yapmıyorum direk germe hareketlerinden teknik 1'i yapıyorum çok birşey farkedermi gelişmede?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıcak havlu kompleksi penisinizin kan damarlarını açarak bu egzersizlerin daha faydalı olmasını sağlar.
      eğer havlu işinden üşeniyorsanız penisinizi 1 dk lığana hafif sıcak suda bekleterekte aynı etkiyi penisinizde yapabilirsiniz. kolay gelsin :)

      Sil
  33. Merhaba iyi günler şu uygulamalar işe yarayacak mıdır ?

    İlk Adım: Öncelikle derin bir soluk alın.Soluğunuzu normal bir şekilde verirken karnınızı düzleştirin.Devamında penisinizin başını kavramak için başparmağınızla işaret parmağınızı kullanın.Diğer elinizi de köküne koyun. Penisinizi çekin ve soluk vermeye, ta ki nefesiniz tükenene kadar devam edin. Adeta içiniz birbirine yapışmış gibi olana kadar nefesinizi dışarı verin. Nefesiniz tükendiğinde başa dönün.

    İkinci Adım: Koltuğa oturun ve penisinizin tamamen gevşek bir halde olduğundan emin olun.Avucunuzla başının çevresinden iyice fakat canınızı yakmadan kavrayın. Penisinizi ortasında ve kökünde bir uzama hissedene kadar dik bir şekilde çekin.Bu durumda aşırıya kaçmamak kaydıyla biraz canınızın yanmasına izin verin.Bu şekilde 10’a kadar sayın ve penisinizi bıraktığınızda sızlamayı ve kanın harekete geçtiğini 10 saniye hissetmeye çalışın.Ardından kanı harekete geçirmek için penisinizi göbeğinize ve bacağınıza 50-60 kez vurun.

    Üçüncü Adım: Penisinizi yine avucunuzla kavrayın.birinci adımdaki gibi derin bir nefes alın. Nefesinizi verirken penisinizi sol tarafa doğru çekin.Penisinizin sağ kök kısmı acıyana kadar devam edin.Bıraktığınızda nefes alıp kanı harekete heçirmek için penisinizi göbeğinize ve bacağınıza 50-60 kez vurun.Aynı egzersizi sağ tarafa doğru çekerek yine tekrar edin.

    Dördüncü Adım: Penisinizi avucunuzla kavrayın.Yine nefes egzersizi ile birlikte penisinizi bükmeden sol tarafa doğru nefesiniz tükenene kadar çevirin (ortalama 20-30 kez). Çevirme işlemi bittiğinde penisinize kan göndermeyi unutmayın.50-60 kez göbeğinize ve bacağınıza vurun. Bu egzersizi sağ tarafa doğru çevirerek yine tekrar edin.
    Bu dört adımı her gün üçer kez tekrarlayın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düzenli yapılırsa bunun da işe yarayacağını düşünüyorum. ne de olsa asıl amaç penisin gözeneklerini genişletmek. sizin paylaştığınız 4 adım da bunu yerine getirir.

      Sil
  34. teşekkürler sizin tekniklerinizle bunun arasında bir fark var mıdır asıl merak ettiğim bu ve ne kadar süre düzenli yapılmalıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düzenli den kastım egzersizleri aksatmadan haftanın 3-5 gününde yapmanız. penis istediğiniz boyuta ulaştığı zamanda bu egzersizleri kendisi sıkmadan 1-2 hafta daha yapmanız lazım.
      sitedeki egzersizler ile sizin attığınız egzersizler ile tak fark yapılışı, sonuçlar aynı olacaktır diye düşünüyorum. (penisin hızlı büyümesi konusunda sitedeki egzersizler daha iyi gibi gözüküyor.)

      Sil
  35. ben 13 yaşındayım şeyim 7-8 cm normal midir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bu boyutlar normalin altında. ergenlikte olduğun için penisin bir kaç cm daha uzayacaktır. eğer kilolu isen bu da penis boyutunu etkiler, zayıflaman gerekiyor. tabii istersen yine de bu egzersizleri deneyebilirsin.

      Sil
  36. Merhaba admin
    Ya bu pc kasilmasini masturbasyon. Yaparken yapmamiz iyi olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pc kasınızın gelişimini görmek için iyi olur. tabii gün içerisinde düzenli olarak pc kasının egzersizlerini yapmayı unutmamalısınız

      Sil

Yorumlarınızın yazı ile alakalı olmasına lütfen dikkat edin.