Sayfalar

31 Oca 2014

İlk Görüşte Çekicilik Nasıl Yaratılır?

ULTRA ÇEKİCİLİK FAKTÖRÜ

Ultra Çekicilik Faktörü ilk izlenim için çok önemlidir. Kadınların sizi ilk görüşte çekici bulmasını sağlar. Sizi ilk görüşte karşı konulmaz yapar.

Ultra çekicilik faktörünü kızlarla başarılı olan erkekte doğal olarak görebilirsin, çünkü hayat ve kendisine dair inançları sayesinde,

1. Kendisine değer verir.
2. Hayatta her şeyin en iyisini hak ettiğine inanır.
3. Kendilerine saygı duyar.
4. kendi dünyalarında kendi kurallarıyla yaşarlar.
Bu gün dışa yansıması da Ultra Çekicilik Faktörü’dür.

Dışarıdan baktığında başı dik, göğsü kabarık, kendinden emin adımlarla yürüyen, sanki zamanı kontrol ediyormuşçasına bir hali vardır. Hiçbir hareketinde acele yoktur, çünkü kimseye hesap vermeye ihtiyaç duymaz. Bir yerde otururken mekanın sahibiymiş gibi bir hali vardır. Nasıl rahat ediyorlarsa öyle otururlar.

Ona tek bir bakışta, rahatlığı, kendine güveni, liderliği görebilirsin. Kızlar da aynen bunları görür ve kendilerini yanında güvende hissedebilecekleri özel bir erkek olduğunu fark ederler.

Ultra Çekicilik Faktörü’nde ustalaşıp bunu inançlarınla da birleştirdiğinde, durdurulamaz bir güç olma yolunda büyük bir adım atmış olacaksın.

Bunun için seni kimsenin rahatsız edemeyeceği, yalnız kalacağın bir odaya git, aynanın karşısına geç ve kendine bak.
Duruşun nasıl?
Omuzlar düşük mü?
Göğüs içe doğru mu?
Hafif kambur mu duruyorsun?
Başın? Yere mi bakıyorsun?
           
            Şimdi başlayalım;
1. Önce karnını hafif içine çek ve göğsünü abartı olmayacak şekilde kabart. Bu hareketle bile kendine güven hissinin içinde oluşmasına başladığını anında hissedebilirsin.

2. Şimdi başını dik tutmaya başla. Fakat tüm bu hareketlerde kendini kasmamaya dikkat et. Gevşek olmalısın.

3. Omuzlarını hafif geriye doğru götür ve kollarını rahat bir şekilde iki yanda bırak.

4. Bacakların eğer birbirine çok yakın duruyorsa aralarındaki boşluğu artır. Daha açık dursunlar.

            Ve şimdi kendine bir bak… İşte ARANILAN ERKEK olmaya başlıyorsun.

            Bunların dışında,

1. Hareketlerinin hızını yarı yarıya azalt, daha yavaş rahat olmaya kendini alıştır. Unutma hiçbir şey için acele etmene gerek yok, çünkü sen aranılan erkeksin, geri kalan koyun sürüsünden farklısın. Eğer konuşman ve hareketlerin hızlıysa daha yavaş yürü, daha yavaş ye, daha yavaş konuşmaya başla.

2. Bir yerde otururken, bacaklar acık, mümkün olduğu kadar yatılmış ve kendini rahat ettirmiş bir pozisyonda oturmaya dikkat et. Kolların iki yana açarak rahat bırak. YAYIL. Mekanın sahibi senmişsin gibi. Dışarıdan bakıldığında rahat, kendine güvenli ve çok da kimseyi umursamaz, hayattan keyif alan birisi görünsün.

            Bu tekniğin iliklerine kadar işlemesi ve bomba etkisi yapması için, aşağıdakileri kendine ara sıra hatırlatmalısınız.

1. Kızların her gün saatlerini harcayıp hazırlandığı kişi benim.
2. Kendime ve fikirlerime derinden saygı duyan biriyim.
3. Hayat benim hayatım ve istediğimi hayatıma davet eder. İstemediğimi de gönderirim.

            Bu üç telkini dışarıda, evinde, ya da tek başına bulunduğun ortamlarda kendine hatırlattığında, Ultra Çekicilik Faktörü’nün etkisini de birkaç kat artırmış olacaksın. Çünkü zihninde şu an başlayan değişim, dışarı verdiğin mesajın çok daha doğal olmasını sağlayacak. Yani inançlar ve Ultra Çekicilik Faktörü birbirini besleyerek güçlenmiş olacaksın.

            Evet şimdi bunları tek tek hayata geçirmenin zamanı. Aynanın karşısında duruşunu düzeltip, telkinlerini kullanmaya başladıktan sonra geri dönüp kaldığın yerden devam edebilirsin. Bunu yapman çok önemli, çünkü dışarıya verdiğin mesajın en büyük yüzdesini Ultra Çekicilik Faktörü oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızın yazı ile alakalı olmasına lütfen dikkat edin.