15 Şub 2015

17 Saat Ereksiyondan Kurtulamadı!

17 saat ereksiyondan kurtulamadı!

Bir çok kadının hoşuna gidebilir hatta biz erkeklerinde gözünde “vay bee!”,  “keşke ereksiyondan benim penisimde çıkmasa” dediğini duyar gibiyim ama o kadar da iyi bir durum değil bu. Düzgün işeyememek ve acı dolu saatler geçirmek söz konusu. İsterseniz bu hastalığa verilen ismini ve ne olduğunu sizlere kısaca anlatayım:


Priapizm:  kişinin cinsel organının kan akışından dolayı tıkanması nedeniyle ereksiyon olmasıyla kendini belli eder. Penisi etkileyen kan damarları tıkanır yani. Ayrıca birçok cinsel gücü artıran ilaçların da priapizme neden olduğu bilinmektedir. Bu arada kadınlar fazla tedirginleşmesin bu hastalık genellikle erkeklerde görünür J.

Gel gelelim haberdeki adamın yaşadıklarına: Sabah ereksiyon olmuş biçimde uyanmış, ilk başta bunu pek ciddiye almasa da öğlen vakitlerine kadar penisinin ereksiyon halinde kalması devam edince iş yerinde pensine buz koyarak banyoda geçmesini bekleyen Garnett, bunun faydasını görmeyince komaya başlamış. Tüm bunlar işe yaramayınca durumun ciddiyetinin farkına varınca hastaneye gitti. 24 kez penisine enjeksiyon yapılarak bu durumdan kurtulmayı başarmış. Eğer bu da işe yaramasaydı ameliyata alınmak zorunda kalacaktı. Tüm bunlara rağmen Yorkshir de bir otelde yaşayan Garnett sadece alkol aldığını söylüyor (cinsel gücü artıran haplardan içip içmediği şüpheli J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızın yazı ile alakalı olmasına lütfen dikkat edin.