15 Şub 2015

Penisin Boyu ve Kalınlığı Nasıl Ölçülür

Penisin boyu ve kalınlığı nasıl ölçülür?
Bu yazımda sizlere penis boyunu en doğru şekilde nasıl ölçeceğinizi anlatacağım. Aslında bunu anlatmaya pek gerek duymasam da bunu tam olarak anlamayanlar için yararlı olacağını düşünüyorum.

Penis boyunu ölçmekle başlayalım:
İlk başta penisiniz tam ereksiyon haline geldiğinden emin olmalısınız. Daha sonra bir cetvel ve ya metre yardımı ile penisinizin üst kısmından (karnınıza fazla baskı yapmadan) penisinizin boyunu ölçebilirsiniz. Kilo sorunu olanların zayıflarlarsa penis boylarının daha da uzayacağını söylemem gerek J

Penis kalınlık ölçümü için:
Penisinizin kalınlığını ölçmek için esnek şerit metreye ihtiyacımız var. Aynı işi iple de görebilirsiniz tabii. Yandaki fotoğraftaki gibi penis kalınlığınızı ölçün.
Penisiniz kalınlığını ölçmek için ip kullananlar ipin birbirine değdiği yerden işaretlesinler (veya kessinler). Daha sonra da o ipi bir cetvel ile ölçebilirler.
Şunu da söylemeden bu yazımı tamamlamak istemiyorum; iyi bir cinsel ilişki için penisinizin boyutu pekte önemli olmasa da büyük ve kalın bir penis hem sizi hem de partnerinizi psikolojikmen tatmin eder.  



Penis büyütme ve kalınlaştırma teknikleri için lütfen BURAYA tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızın yazı ile alakalı olmasına lütfen dikkat edin.